Acasa / Supernatural / Explicarea cartilor de Tarot – Ghicitul in carti

Explicarea cartilor de Tarot – Ghicitul in carti

explicarea cartilorGhicitul in carti este o indeletnicire destul de populara in toate cercurile sociale. Tocmai de aceea, este necesara explicarea cartilor pentru ca toata lumea sa stie cum se interpreteze fiecare carte si cum sa talmaceasca rezultatul diverselor metode de cartomantie. Cum cartile de tarot incep sa fie tot mai obisnuite si pe la noi, va propunem sa aflati mai in amanunt care sunt semnificatiile acestora. Cele 22 de carti ale Arcanei Mari se alatura celor 32 de carti ale Arcanei Mici pe care toata lumea le foloseste in mod obisnuit. Cum cartile arcanei minore sunt mai raspandite, si intelesul acestora este cunoscut oamenilor. Nu toata lumea stie insa ce reprezinta fiecare carte din Arcana Majora.

Primul pe lista este chiar Nebunul. In ceea ce priveste explicarea cartilor, Nebunul este cel mai complex. El reprezinta copilul din fiecare persoana, firea copilareasca, perceptia inteleapta insa si prostia, firea deschisa, fara prejudecati si nepasarea sau lipsa de griji. Nebunul desemneaza atat sugubatul cat si sfetnicul de la curte, el este spontan si exuberant, si gata sa acumuleze noi experiente oricand. Aceasta carte indica experiente care nu ascund pericole reale, desi pot parea iesite din comun.

In profesii, cartea Nebunul reprezinta intrarea intr-o noua sfera de activitate, una interesanta si curioasa. In ceea ce priveste constiinta, aceasta carte simbolizeaza uimirea ce vine cu fiecare proces de cunoastere. Nebunul vrea sa evolueze si sa devina cinstit si modest, el fiind un personaj intelept, insa nu intotdeauna. Nebunul este vesel si insetat de viata in ceea ce priveste relatiile sociale si intime, revarsandu-si insa adesea nepasarea si iresponsabilitatea asupra acelora din jurul lor, parand astfel nepasator. Nebunul este cel care faciliteaza noi evenimente, noi cunostinte si noi inceputuri in ceea ce priveste relatiile.

Explicarea cartilor folosite pentru ghicitul in carti continua cu cartea Lumii. Aceasta este un simbol al unitatii regasite, a armoniei si finalului fericit din orice circumstanta. Aceasta carte reprezinta finalurile fericite si iubirile regasite, simbolizand in general gasirea locului potrivit in lume si in viata. De putine ori, aceasta carte culmineaza cu interpretarea sfarsitului vietii sau cu finalul vietii in orice sens. Cartea Lumea reprezinta un pas important spre autocunoastere si implinire.

Cartea Lumea este un semn bun in ceea ce priveste profesia caci arata ca profesia aleasca este cea care trebuie, este una care va face sa va simtiti impliniti si care poate duce chiar la evolutie. Cartea arata ca pasii facuti pe plan profesional pana in prezent sunt cei corecti si ca drumul ales este cel bun, cel ce duce la succes pe plan profesional. In constiinta, Cartea Lumea exprima experienta care naste fericire si autocunoastere si intr-o imensitate de haos si intunecime naste un drum perfect. Pentru relatiile personale, cartea Lumea arata casa, simtul de apartinere undeva si prietenia adevarata.

Magicianul este urmatoarea pe lista de explicarea cartilor de tarot. Magicianul este reprezentativul mestesugar, constructor si inventator. El este forta creatoare, intelepciunea si iscusinta, avand constiinta propriilor valori. Magul este partea vietii in care se trece peste cele mai dificile probleme care par a nu avea rezolvare. Magul este energia si initiativa care isi au locul in armonia dintre constient si subconstient. In cadrul profesiei, Magul este cartea care arata initiativa si influenta. Daca energia proprie este canalizata cum trebuie, se pot gasi succese economice si avansari in campul de munca. Actiunea este cuvantul care defineste aceasta carte. Si in relatiile personale, cartea Magul duce la capacitatea crescuta a seductiei si la fascinatie. Forta pe care aceasta carte o dezlantuie poate inlatura orice retineri, iar in plan individual, cartea simbolizeaza puterea gandurilor si rezultatele ce pot veni in urma canalizarii acestei puteri.

Marea Preoteasa este inclusa in explicarea cartilor pentru ghicit. Ea este creatoarea si forta subconstienta, expresia constiintei lunare, adormite. Aceasta carte reprezinta in ansamblul pachetului de carti constiinta individuala, simturile sensibile si capacitatile paranormale. Aceasta este de fapt cheia catre mister si se sustrage de la adevarurile logice. Marea Preoteasa este imaginea luminii, a intelegerii, bunatatii si cunoasterii, insa si a vrajitoarei seducatoare. Cartea Marea Preoteasa este talmacita in general ca prietenoasa, ajutatoare si protectoare.

Explicarea cartilor spune ca Marea Preoteasa reprezinta atitudinea din viata profesionala si rabdarea. Ea sugereaza ca exista impulsuri care trebuie urmate in viata profesionala, iar deciziile finale din viata profesionala trebuie sa fie bazate pe aceste impusuri. In constiinta individuala, Marea Preoteasa reprezinta perioadele in care individul se intoarce catre propria fiinta si incearca sa se cunoasca mai bine din punct de vedere spiritual. Fanteziile si visele preiau controlul iar ratiunea poate chiar esua. In relatiile personale, cartea Marea Preoteasa simbolizeaza intelegerea, sensibilitatea, inrudirea sufleteasca si inclinatia. Chiar si cei singuri descopera ca se simt bine in acest fel si pot privi schimbarile cu sufletul si inima deschise.

Si Stapana este inclusa in explicarea cartilor pentru ghicitul in carti de tarot. Ea reprezinta fecunditatea si cresterea, insa si zeita-mama. Cartea Stapana reprezinta fortele interminabile ale naturii si perpetuarea vietii. Ea este de fapt izvorul a tot ce traieste, tot ce are viata si reprezinta totodata si potentialul creativ al omului. Bogatia ideilor si inventivitatea sunt deci puse in corelatie cu fertilitatea si cresterea naturala. In ceea ce priveste profesia, cartea Stapanei reprezinta energia creativa. Ea reprezinta totodata si schimbarea, innoirea, cresterea. Adaptarea este cuvantul de ordine in ceea ce priveste Stapana si planul profesional. Pentru constiinta individuala insa, Stapana reprezinta cunoasterea, invatarea si nasterea a ceva nou. Ea este si imaginea mamei grijulii si sursa vietii. In plan personal, Stapana reprezinta evolutiile pozitive si innoirea.

Stapanul, o carte puternica de tarot, este si ea inclusa in explicarea cartilor. Ghicitul in carti il pune pe Stapan in pozitia de lider spiritual, de parinte stramosesc si de ordine si siguranta. Cartea aceasta reprezinta elementele structurate si nevoia de continuitate si siguranta. Stapanul arata nazuintele catre civilizare si independenta. El arata transformarea continua si tehnologizarea in incercarea omului de a trai tot mai bine. Cartea Stapanul reprezinta simtul ordinii si al disciplinei umane, insa si responsabilitatea si pragmatismul. El este insa si exagerat in unele talmaciri, reprezentand rigiditatea, perfectionismul, stapanirea si impunerea cu o mana de fier in fata celorlalti. Pe plan personal, Stapanul simbolizeaza legaturile puternice, trainice, care pot deveni insa niste iluzii. Severitatea exacerbata in timpul obtinerii sigurantei poate insa deveni rigida si poate taia relatiile cu cei din jur. Explicarea cartilor merge si in sfera profesionala, acolo unde cartea Stapanul reprezinta interesul uman de a face ordine si de a transforma visele in realitate. Stapanul este staruinta si disciplina, hotararea si dorinta de a prelua raspunderea pentru faptele inovatoare. Si in planul constiintei, cartea arata simtul realitatii si al pragmatismului.

Cartea Marele Preot isi are propriul loc in explicarea cartilor folosite in ghicit. Aceasta carte de tarot simbolizeaza valorile religioase si mesajul acestora, dascalul si prietenul. Marele Preot este reprezentantul lumii credintei si al increderii religioase. In vremurile vechi, se spunea ca aceasta este o carte protectoare si ca inlesneste evenimentele favorabile. Increderea sa se refera la propria persoana si la viata personala. Marele Preot arata calea spre virtute si etica si sta la baza principiilor morale fundamentale. In plan profesional, Marele Preot sugereaza scepticismul cu privire la activitatile desfasurate si incurajeaza intrebarea si reflectarea. El inlesneste activitatea etica si morala si nu caderea in parsivenie. In constiinta individuala, Marele Preot simbolizeaza preocuparea individului in ceea ce priveste sensul vietii si credintei. El incurajeaza experientele religioase care ar putea schimba cursul intregii vieti. In relatiile personale, Marele preot arata evolutia si cresterea increderii la inceputul relatiei, insa si evolutia.

tarotCartea Indragostitii este una din cele mai cunoscute in ceea ce priveste explicarea cartilor. La ghicitul in carti, Indragostitii sunt simbolul iubirii si al erosului, insa si armonia. Aceasta carte uneste cele doua principii ale renuntarii la viata prezenta si marturisirea reciproca a unei adevarate iubiri. Aceasta carte poate insemna si o alegere sau o optiune, ori o decizie care trebuie sa fie facuta. Decizia la care indeamna Indragostitii este aceea de accept cu inima deschisa. In profesie, cartea Indragostitii sugereaza adoptarea unei pozitii clare si luarea unor decizii, fie ca inseamna consolidarea actualului loc de munca sau alegerea unuia nou. Perspectiva este cu doua fete si o alegere trebuie facuta. In plan al constiintei, Indragostitii sugereaza o constientizare a capacitatilor proprii si o realizare a necesitatii unor limite proprii. Alegerea trebuie si in acest caz sa fie facuta fara retineri pentru ca viata trebuie traita la maximum, fara regrete. In relatiile personale, cartea Indragostitii simbolizeaza, dupa cum era de asteptat, marea dragoste. Cartea cere adevarul si cunoasterea reciproca, insa si un simt al realitatii.

Faetonul are ca si explicatia cartilor miscarea fortelor  si nechibzuinta tineretii. Aceasta carte reprezinta in ghicitul in carti saltul spre inainte cu toate riscurile sale. Faetonul exprima distantarea de drumul obisnuit si asumarea unor riscuri in viata. Orgoliul, dorinta de individualitate, ambitia si cautarea lucrurilor pierdute pot fi benzina care alimenteaza aceasta schimbare. Aceasta carte este singura care simbolizeaza un start la drum cu bucurie si incredere. Inaintarea cutezatoare si asumarea riscurilor isi spun cuvantul si plecarea la drum nu este una plina de teama, ca in cazul altor carti de tarot.

Faetonul reprezinta lipsa experientei si totodata iscusinta. Aceasta carte poate fi vazuta si ca un avertisment menit a tine la distanta supraevaluarea puterilor proprii. In plan profesional, Cartea Faetonul reprezinta pasii facuti inainte si chiar schimbarea. Dorinta de succes si de asumare a riscurilor este inceputul unei cariere sau preluarea unor sarcini mari. Explicatia cartilor de tarot spune ca Faetonul reprezinta calea succesului. In constiinta individuala, Faetonul este o reprezentare a propriilor valori, inca neexperimentate. In ceea ce priveste relatiile personale, Faetonul poate reprezenta o noua legatura sau reimprospatarea uneia vechi.

Cartea Puterii este inrudita cu cartea Magul in anumite privinte. Puterea simbolizeaza curajul si pasiunea care armonizeaza natura umana cu inteligenta. Aceasta carte incurajeaza echilibrarea pornirilor animalice cu cele intelectuale si acceptarea partii animalice din fiecare om. Omul trebuia sa isi imblanzeasca partile salbatice din el si sa invete sa se controleze, acceptandu-se in totalitate si devenind mai puternic. Explicarea cartilor de tarot spune ca Puterea simbolizeaza daruirea totala in cazul vietii profesionale. Energia si pasiunea sunt puse in slujba sarcinii date. Cartea Puterea exprima o forta creatoare care actioneaza in interesul individului si care ii asigura acestuia bucuria succesului. In plan personal, cartea Puterii reprezinta pasiunea. Relatiile vitale si vulcanice sunt cele reprezentate de catre aceasta carte, acestea fiind foarte pasionale si tumultuoase. In ceea ce priveste constiinta, Cartea Puterii este un indiciu al unei posibile schimbari importante si se explica prin acceptarea naturii umane si prin innobilarea conflictuala dintre instinctele animalice si spiritul intelectual.

Pustnicul are si el locul sau in explicatia cartilor. Ghicitul in carti l-a transformat pe acesta in sfetnicul intelept sau in reculegerea profunda interioara. Pustnicul reprezinta atitudinea retrasa si stagiile vietii. Pustnicul il indeamna pe individ sa se cerceteze pe sine si sa ajunga in armonie cu propriile ganduri, principii si interese. El este reprezentativ pentru experientele importante si edificatoare care faciliteaza cunoasterea de sine. Pustnicul reuneste principiile cunoasterii si al trairii si este inteles gresit de majoritatea cartomantilor si solicitantilor. Doar in circumstante extreme, aceasta carte simbolizeaza anxietatea, parasirea si singuratatea.

carti de tarotIn cadrul vietii profesionale, Pustnicul simbolizeaza o perioada necesara reculegerii si prioritizarii optiunilor. Cunoasterea proprie duce la noi intelesuri asupra vietii, asa ca Pustnicul este cel care simbolizeaza medierea dintre vechi si nou, dintre ascuns si prezent. El reprezinta intregul aspect profesional si sugereaza ca modestia si multumirea interioara sunt mai importante decat cumulul economic. In sfera constiintei, Pustnicul simbolizeaza atitudinea retrasa a celor care vor sa se apropie de ei insisi petru a se cunoaste si a se descoperi mai bine. El simbolizeaza perioada in care individul cauta singuratatea pentru a se concentra si a gasi solutii sau idei edificatoare, pentru a se intelege mai bine pe sine. In cadrul relatiilor, Pustnicul are doua intelesuri, el putand fi omul singur sau insinguratul dintr-o relatie. Aceasta carte poate simboliza insa si obtinerea intelegerii compasionate si a intelepciunii necesare unei relatii de durata.

Roata Destinului sau roata norocului trebuie sa fie cea mai cunoscuta carte din tarot. Explicatia cartilor de tarot o asemuieste stapanirii timpului si norocului oamenilor. Roata Norocului reprezinta insa elemente negative, ea simbolizand neajutorarea si neputinta si putand fi un simbol al experientei care ajuta la maturizare si progres. Roata Destinului reprezinta situatiile asupra carora omul nu poate interveni si care pune „bete in roate” omului si planurilor sale. Aceasta carte arata ca nu a venit inca momentul pentru a finaliza un proiect si cartile din jurul sau pot oferi informatii pretioase legate de eventualul succes al acestuia. In plan profesional, Roata Destinului simbolizeaza neputinta si monotonia, iar individul nu mai incearca sa isi intreaca situatia. Aceasta carte sugereaza schimbari profunde la care oamenii sunt supusi de destin.

Daca omul se subjuga destinului sau si nu lucreaza impotriva acestuia, el va ajunge mult mai usor acolo unde ar trebui sa ajunga pe scara ierarhica. In cazul in care explicarea cartilor adiacente Rotii Destinului este una pozitiva, si aceasta carte faciliteaza obtinerea succesului pe plan profesional. La nivel de constiinta, Roata Destinului obliga omul sa se dezvolte si sa progreseze pentru ca timpul nu sta in loc. Roata ii confrunta pe oameni cu experiente noi din care acestia trebuie sa iasa de unii singuri pentru a se maturiza. In sfera relatiilor personale, Roata Destinului sugereaza o acceptare a starii de fapt.

Cartea Dreptatea reprezinta forta de judecata si reforma. Explicarea cartilor o include in mai multe sfere tematice. Dreptatea este o intelegere clara, o sentinta hotaratoare si o incoruptibilitate. In viata de zi cu zi, ea spune ca oamenii percep mediul inconjurator ca pe un ecou si ca atat binele cat si raul sunt doar urmari ale actiunilor umane. Cartea Dreptatea simbolizeaza un crescut grad de responsabilitate in ceea ce priveste actiunile proprii ale individului, fiind tradusa prin raspunderea exclusiva a oamenilor fata de actiunile lor. Pe plan profesional, cartea Dreptatea reprezinta obtinerea unei persective clare asupra problemelor si solutiilor acestora, insa si o vedere autocritica. Dreptatea sugereaza ca tratamentul de la serviciu este unul drept si ponderat si ca inselaciunea va fi pedepsita prin esec. Cartea reprezinta un simbol al afacerilor corecte. In plan al constiintei individuale, Cartea Dreptatea sugereaza o stare obiectiva, una lucida. Gandirea logica, sentimentele si senzatiile trebuie sa fie supuse unui proces de analiza. Pe plan personal si relational, Dreptatea subliniaza, inca o data, corectitudinea si ponderatia.

Cartea Spanzuratul nu este deloc ce s-ar astepta oamenii. Explicarea cartilor de tarot pune aceasta carte in stagnare, sacrificiu si iluminare. Spanzuratul reprezinta impasul si stagnarea, boala si necesitatea unei schimbari. Dificultatile reprezentate de aceasta carte par imposibil de trecut, insa prin eforturi considerabile si o mobilizare totala a omului, acesta poate reusi. In plan relational, cartea Spanzuratul sugereaza o schimbare de gandire si analiza, pentru ca greselile sa fie intelese si rezolvate si eventuala relatie sa isi reia cursul. In plan mental, Spanzuratul simbolizeaza o criza. Obstacolele mentale sunt cele mai grele de trecut, insa nu sunt imposibile, si cu ajutoprul analizei, omul poate sa vada lucruri pe care poate nu le putea observa din cauza gandurilor intunecate. In plan profesional, Spanzuratul simbolizeaza intarzieri si stagnari la serviciu. Doar printr-o intelegere a propriilor limitari si probleme, individul isi poate depasi conditia si poate merge mai departe.

Cartea Moartea, cea mai temuta dintre cartile de tarot, este un reprezentant al despartirii si dizolvarii. Explicarea cartilor de tarot spune ca aceasta carte reprezinta sfarsitul, insa poate fi si un precursor al noului ce va veni in curand. Moartea reprezinta sfarsitul natural al lucrurilor si sugereaza ca este timpul ca individul sa renunte la ceva. In plan profesional, cartea Moartea sugereaza sfarsitul activitatii curente. Ea cere renuntarea la pozitia profesionala si reculegerea, pentru ca viitorul sa isi faca loc in viata. In plan al constiintei individuale, Cartea Moartea reprezinta sfarsitul unui intreg proces de evolutie si adoptarea de noi pricipii. Intai insa, trebuie facuta o pace cu trecutul si cu amintirile sale pentru ca individul sa obtina o noua imagine in ceea ce priveste moartea. In plan relational, Cartea Mortii reprezinta sfarsitul evolutiei unei relatii, insa nu trebuie privita cu tristete, caci viitorul poate aduce in cale si alte oportunitati.

Cartea Cumpatarea exprima armonie si modestie. Ea este contrapusa, din punct de vedere al explicarii cartilor de tarot, cu Diavolul, cartea care ii urmeaza ca si numar. Linistea, calmul, echilibrul si armonia sunt trasaturile caracteristice Cumpatarii care simbolizeaza experienta benefica a echilibrului total. In plan profesional, Cumpatarea sugereaza rezolvarea echilibrata a datoriilor legate de serviciu. Ea sugereaza un mediu amical de lucru si un ritm calm de munca. In planul constiintei, Cartea Cumpatarii accentueaza armonia dintre spirit si trup si aduce impacarea cu sine. In ceea ce priveste relatiile, cartea Cumpatarea nu poate simboliza altceva decat perioada calma a intelegerii reciproce dintre parteneri.

Cartea Diavolul este un exemplu al intunericului si tradarii. Explicatia cartilor de tarot o include in cele mai greu de talmacit carti. Diavolul are o infatisare distincta pentru fiecare persoana in parte, tocmai de aceea ghicitorului ii este foarte greu sa desluseasca ceea ce trebuie. Cartea este in general o expresie a lipsei de vointa, dependentei, esuarii atitudinilor, insa si a modurilor pozitive de actiune. Diavolul apare cel mai adesea intr-o forma ademenitoare si este talmacit ca si joaca cu focul. In plan profesional, aceasta carte simbolizeaza caderea in ispita a intregii fiinte sau ispitirea individului. Diavolul lucreaza sub acoperire, el prezentandu-se intr-o forma pura care il face pe individ sa cada mai usor in plasa. In plan relational, Diavolul este seducator si tentant si este, in fond, un avertisment in ceea ce priveste relatiile. In plan personal al constiintei, Diavolul sugereaaza ca individul incepe sa isi cunoasca partile intunecate.

Cartea Turnul sugereaza zdruncinarea subita, sfaramarea si clatinarea. Explicarea cartilor include Turnul in categoria cartilor de tarot de rau augur. Aceasta carte simbolizeaza siguranta care incepe sa se clatine. Principiile, convingerile, viata – totul poate ajunge sa se darame, iar Turnul avertizeaza solicitantul in acest sens. Asta nu inseamna ca Turnul este o carte negativa in totalitate, chiar dimpotriva, el poate reprezenta constrangerea intr-un spatiu in care, in trecut, individul se simtea in siguranta. Catastrofele pot deveni usurari la o a doua privire. In plan sentimental, Turnul sugereaza distrugerea in cazul in care siguranta este inteleasa in mod gresit de parteneri. In plan personal al constiintei, Turnul simbolizeaza intelegerea brusca a propriei persoane care poate fi adeseori infricosatoare. Cartea poate reprezenta si o constiinta revolutionara care cauta ineditul si descoperirea inovatiei. In plan profesional, Turnul reprezinta smulgerea individului dintr-un mediu sufocant si eliberarea de conditiile stresante de lucru.

Cartea Steaua reprezinta clarviziunea si increderea. In ceea ce priveste explicarea cartilor de tarot, Steaua reprezinta intelepciunea, speranta si conexiunile superioare. Aceasta carte sugereaza ca lucrurile incepute vor duce la un viitor mai bun, spre care tinde orice individ. Steaua este una din cartile protectoare, ea simbolizand in sens general reusite care ii bucura pe cei ce izbandesc. Steaua arata o planuire a viitorului atunci cand este pusa in relatie cu constiinta. Printr-o analiza intrinseca, individul reuseste sa atinga orizonturi mai largi ale lumii, eliberandu-se de limitele sale. In plan relational, Steaua inlesneste intalniri ce au semnificatii destul de profunde care ar putea dura si in viitor. In plan profesional, Cartea Steaua sugereaa inceputul unei calatorii cu mari perspective de viitor care par a fi promitatoare.

Cartea Luna  duce la lumea intunecata si la noapte, explicarea cartilor incluzand-o in categoria cartilor visatoare. Luna inlesneste visele, presimtirile si fantezia. Aceasta carte este pusa si in legatura cu latura umana intunecata, cu intunericul ascuns in sufletul uman si cu abisul. Ea reprezinta si temerile omului, presimtirile de rau augur, nesiguranta si teama de necunoscut ce pun stapanire pe corpul uman. In relatii, Luna sugereaza caractere visatoare, romantice, care isi doresc iubiri marete. Din relatiile puse sub semnul Lunii nu lipseste insa temerea si nesiguranta. In plan personal al constiintei, Cartea Luna poate fi o  sansa sau un pericol. Luna gaseste cele mai intunecate imagini din sufletul omului, numindu-le „progeniturile noptii”. In plan profesional, Luna aduce frica si nesiguranta la locul de munca. Doar prin infrangerea temerilor si nesigurantei, individul poate sa se vindece de ele.

Cartea Soarele are propriile seminificatii in ceea ce priveste explicarea cartilor. Soarele reprezinta creativitatea si bucuria vietii, impacarea si drumul nou. Soarele semnifica lumina constiintei care este folosita pentru a invinge temerile si iritarile personale, prospetimea noului si a tineretii. Soarele cere vindecarea de temeri si laturi intunecate in vederea evolutiei. In plan profesional, cartea Soarele lasa de inteles ca munca realizata este una facuta cu placere si creativitatea si puterea de munca joaca un rol esential. Propria valoare profesionala este cunoscuta de individ si acesta dispune de o mare putere de convingere. In ceea ce priveste constiinta, Soarele este extrem de important si simbolizeaza trezirea si maturizarea individului.  El ajunge sa se cunoasca foarte bine si sa fie constient de abilitatile, puterile si limitele sale. In plan relational, Soarele desemneaza perioadele insorite din viata, in care individul se simte bine si in care acesta se relaxeaza.

Cartea Justitia este  ultima carte din cadrul Arcanei Mari si are propriile interpretari in ceea ce priveste explicarea cartilor. Ghicitul in carti  de tarot nu s-ar putea face fara acesta , care este insa foarte dificil de interpretat. Justitia reprezinta eliberarea si descoperirea frumusetii vietii. Cartea nu are de fapt nicio legatura cu numele ei; Justitia reprezinta evenimentele mantuirii individuale si eliberarea de limite si de ceea ce a fost pana in prezent tinut prizonier. Cartea de tarot Justitia demonstreaza ca adevarul se ridica spre o lumina dumnezeiasca si se elibereaza de ceea ce este intunecat. Fericirea este strans legata de aceasta carte care poate deveni un indiciu potrivit al comorilor ascunse in indvid.

In plan relational, Justitia arata ca, in viitorul apropiat, relatiile incepute ar putea fi cele adevarate, cele de care individul are nevoie, asta neinsemnand in mod esential inceperea unor relatii cu totul noi, ci mai degraba o gasire interioara menita a facilita bucuria si fericirea adevarata. In plan profesional, Justitia este cartea care indica o faza in care deciziile trebuie luate. Fie ca vine vorba de demisie, concediere, schimbarea locului de munca sau urcarea pe scara ierarhiei, o decizie trebuie luata, iar aceasta ar putea insemna un nou inceput. Justitia inseamna eliberare si implinire, insa si incheierea cu succes a unor proiecte. In plan personal al constiintei, Cartea Justitia lasa de inteles ca individul se afla in fata unei perioade hotaratoare in care acesta va face pasi hotaratori in viata. Intunericul trebuie invins pentru a lasa loc mantuirii si adevaratei fiinte. Explicarea cartilor spune ca Justitia reprezinta trezirea dintr-o existenta oarba, fara insemnatate, si iluminarea in ceea ce priveste adevarata viata.

Cartile de Tarot sunt extrem de complicate si, deci, greu de citit in orice imprejurare, pentru ca acestea trebuie talmacite in functie de fiecare solicitant care doreste sa afle ce ii rezerva viitorul din carti. Ghicitul in carti de tarot este mult mai complex decat ghicitul in carti obisnuite, atat pentru ca are mai multe carti, cat si pentru ca fiecare din aceste carti poate avea o insemnatate diferita pentru fiecare solicitant, iar talmacitorul trebuie sa stie foarte bine ce reprezinta fiecare carte in parte pentru a face citirea corecta.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>